Back to top

Kiskunfélegyháza

Ballagás 2020.

Idén nem csendül fel a „Ballag már a vén diák”, nincs szerenád, nincs bolondballagás, nincs utolsó óra sem. Tudom nem így képzeltétek, de most mégis próbáljunk meg mosolyogni.  Nehéz időszakon vagytok túl, hiszen a kialakult helyzet, a digitális oktatás mindenki számára  nagy kihívást jelentett. Nagy öröm a tantestület számára, hogy ezzel sikeresen megbirkózott  tanár és diák egyaránt. Új dimenziók nyíltak meg egymás segítése során.

Technikai tájékoztató vizsgázóknak

1. 8 órától a főbejáraton és a kollégiumi kapunál lehet bejönni az iskola területére, a torlódás elkerülése érdekében sorbanállással, 1,5 m távolságot tartva.

2. Az aulában kollégák segítenek az irányításban, hogy mindenki minél hamarabb a terembe jusson.

3. Beosztás a portán kitéve.

4. Maszkot, kesztyűt az aulában kap minden vizsgázó, és minden felügyelő kolléga.

5. A WC-ben, tanteremben szintén lesz kézfertőtlenítő, melynek használata kötelező.

6. A vizsga végén a maszkot, kesztyűt a kapunál kihelyezett zsákba kell dobni.

Tisztelt Szülők és Diákok!

Iskolánk megkezdte a digitális, osztálytermen kívüli oktatásra való átállást. Ez egy folyamat, melynek meg kell teremtenünk a feltételeit, lehetőségeit.
Ezen valamennyi kollégánk jelenleg is dolgozik.
Valamennyi diákunktól és a szülőktől türelmet kérünk, a rendszer valószínűleg a jövő hét hétfőtől fog tudni teljes mértékben működni.
Addig is minden információt megosztunk Önökkel, kérjük, hogy folyamatosan figyeljék az iskolánk honlapját, Facebook oldalát és a krétát a legfrissebb információkért.

Köszönettel:
Ágoston Tibor, igazgató

Rendkívüli Tájékoztató!

TISZTELT DIÁKOK, SZÜLŐK, KOLLÉGÁK!

Miniszterelnök Úr tegnap esti bejelentésében elhangzottak alapján a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében Oktatási akciócsoportot hoztak létre. A csoport javaslatára 2020. március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe - tantermen kívüli digitális munkarend, mely azt jelenti, hogy a diákok otthon, digitális keretek között tanulnak, a diákok nem jönnek be az iskolába, a kollégiumba nem költözhetnek vissza. Ez nem szünetet jelent!

Feliratkozás RSS - Kiskunfélegyháza csatornájára