Back to top

Rendkívüli Tájékoztató!

TISZTELT DIÁKOK, SZÜLŐK, KOLLÉGÁK!

Miniszterelnök Úr tegnap esti bejelentésében elhangzottak alapján a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében Oktatási akciócsoportot hoztak létre. A csoport javaslatára 2020. március 16-tól új oktatási munkarend lép életbe - tantermen kívüli digitális munkarend, mely azt jelenti, hogy a diákok otthon, digitális keretek között tanulnak, a diákok nem jönnek be az iskolába, a kollégiumba nem költözhetnek vissza. Ez nem szünetet jelent!

A tanműhelyi gyakorlatokkal kapcsolatosan várjuk a további utasításokat.

Kérem a tanulók legyenek felelősséggel saját maguk és környezetük egészségére.

A részleteket a várhatóan ma vagy holnap megjelenő rendelet fogja szabályozni. Az ezekből származó információkat, illetve feladatokat folyamatosan közzétesszük a KRÉTÁ-ban, az iskolai honlapon és az iskola Facebook oldalán.

Természetesen rengeteg kérdés fogalmazódott meg, melyekre igyekszünk mihamarabb választ találni. (kollégium, szintvizsgák, szakmai vizsgák, érettségi, külső-belső gyakorlatok, felnőttoktatás, stb.)

Első körben kérem, hogy minden diák jelezzen vissza a zárt csoportba osztályfőnökének, hogy  ezt az üzenetet elolvasta. Továbbá ellenőrizze le, hogy a KRÉTÁBA be tud-e lépni, hiszen ez lesz a kommunikáció első formája. Amennyiben nem, azt is jelezze osztályfőnökének. Az osztályfőnökök a zártcsoportot egészítsék ki az osztályban tanító tanárokkal, valamint ellenőrizzék és a diginaplóban rögzítsék a tanulók e-mail elérhetőségét.

Kedves Diákok!

Kérem a saját érdeketekben is legyetek figyelemmel az alábbiakra:

A Ti érdeketek is az, hogy megőrizzétek az egészségeteket, és mellette a tananyaggal is haladjatok. A tanárok online módon juttatják el a tananyagot a tanulóknak. Meg fogjuk találni a módot arra, hogy a tudást, a tananyagot átadjuk nektek, de ehhez a Ti pozitív hozzáállásotok is kell.

A kollégiumban lakó tanulók 2020. március 15-én 10.00 órától 18.00 óráig vihetik el a kollégiumban hagyott személyes holmijaikat, taneszközeiket.

Kiskunfélegyháza, 2020. 03. 14.

Ágoston Tibor
tagintézmény-vezető