Back to top

Felhívás a kollégistákhoz!

Tisztelt Szülő/Gondviselő!

Intézményünkbe eljuttatott jelentkezési lap (itt tudod letölteni) alapján gyermekének a 2020/21-es tanévben kollégiumi elhelyezést biztosítunk.

A beköltözés időpontja: 2020. augusztus 31. 14.00 – 16.00

Kollégiumi tanévnyitó: 2020.08.31. 16.00

Kérjük azokat a kollégistákat, akik ezen a napon nem tudják szálláshelyüket elfoglalni, jelezzék ezt számunkra legkésőbb 2020. augusztus 31-én 16 óráig.

14 órától csoportonkénti szülői találkozót tartunk a kollégium közösségi helyiségeiben kiírás szerint, melyre minden szülőt és diákot tisztelettel hívunk és várunk. A kollégiumi élettel kapcsolatban felmerülő kérdésekre ezen a megbeszélésen adunk választ.

Valamennyi kollégistánkat kérjük, hogy a beköltözéskor feltétlenül hozza magával:

  • SZÁJMASZK (a koronavírus elleni védekezés miatt a szájmaszk viselése kötelező)
  • a tanuló személyes okmányait (személyi igazolvány, lakcímkártya, diákigazolvány, TAJ kártya)
  • a kollégiumi étkezési kedvezmény igényléséhez szükséges dokumentumokat (ha a beiratkozásnál nem adták le)
  • amennyiben a tanuló rendelkezik hátrányos helyzetét, halmozottan hátrányos helyzetét igazoló igazolással, érvényes gyermekvédelmi határozattal, vagy a sajátos nevelést illetve a tanulási nehézséget igazoló szakvéleményt, 3 vagy több gyerekes család esetén hatósági bizonyítványt a családi pótlék folyósításáról
  • köntöst, papucsot, hálóruhát, tisztálkodási szereket, törölközőt, vállfát, WC-papírt, evőeszközöket, poharat, tányért (a napközbeni étkezésekhez)
  • paplant, párnát, ezek huzatait, az ágyak letakarására plédet biztosítunk
  • saját felelősségre a tanulók részére 1 db laptop vagy tablet és 1 db mobiltelefon behozatalát engedélyezzük. A behozott eszközökért a kollégium anyagi felelősséget nem vállal. Kérjük a diákokat, hogy csak az érintésvédelmi szabványoknak megfelelő műszaki eszközöket hozzanak magukkal, amelyet a beiratkozás napján a csoportvezető nevelőtanár számára kötelező bemutatni. A felsoroltakon kívül egyéb elektromos eszköz behozatala NEM ENGEDÉLYEZETT!

Amennyiben gyermeke orvosi előírásra gyógyszert szed, vagy krónikus betegsége, gyógyszerallergiája van, jelezze felénk. Már a beköltözéskor feltétlenül hozzák magukkal a tanuló rendszeresen szedett gyógyszereit, az erről szóló orvosi dokumentumot, illetve láz- és fájdalomcsillapítót! Kérjük, hogy az esetleges speciális betegségről hozzanak ÍRÁSOS tájékoztatót (teendők rosszullét esetén, továbbirányítás módja, stb.).

Pénzt, ékszert és egyéb értékes tárgyak csak saját felelősségre hozható!

Kedves Kollégistánk!

NAGYON FONTOS!

A beköltözéskor hozz magaddal 3 munkanapnál nem régebbi orvosi igazolást arról, hogy közösségbe mehetsz, ezen igazolás hiányában nem költözhetsz be a kollégiumba.

2020. augusztus 31-én szeretettel vár a kollégium nevelőtestülete.