Back to top

MVM csoport tájékoztató!

Kilencedik osztályos tanulókat keres az MVM Csoport duális szakképzésébe!

Elektronika, elektrotechnika vagy gépészet ágazatos, kilencedik osztályos tanulók jelentkezését várja az MVM Csoport duális szakképzési programjába kiskunfélegyházi tanműhelyeibe.

Mit nyújt az MVM Csoport a tanulóinak?

  • Kezdő havi 89 ezer forint juttatást
  • Utazási támogatást
  • Munkaruhát és védőfelszerelést
  • Biztos munkahelyet és karrierlehetőséget
  • Tanpálya használatot és üzemlátogatást
  • Valódi tudást
  • Továbbá tanulóink pályázhatnak havi 20 ezer forintos vállalati ösztöndíjunkra

 

Hogyan lehet jelentkezni?

Az alábbi linkre kattintva:  https://mvm.karrierportal.hu/dualis-szakkepzes

További információ: [email protected]

 

Mikor indul a képzés?

A képzés szeptemberben indul, de a tanulói munkaszerződéseket a tanulókkal az ágazati vizsgát követően megköti az MVM Csoport. Így a nyár felhőtlenül telhet. A jelentkezési időszak már elkezdődött, várjuk a tanulók jelentkezését!

 

Az MVM Csoportról

Az MVM Csoport meghatározó szereplője a magyar energiarendszernek, sikeres és versenyképes tevékenységével fontos szerepet vállal az ország energiastratégiai céljainak megvalósításában. Magyarország harmadik legnagyobb vállalatcsoportja, több mint 17 ezer főt foglalkoztat, 15 országban van jelen, működése lefedi a teljes hazai energiarendszert. Legfőbb feladata, hogy olcsón és megbízhatóan biztosítson áramot és földgázt a magyar lakosság és vállalkozások számára.

Az MVM Csoport egyre bővülő portfóliója lefedi a teljes magyar energetikai szektort. Kiegészítő szolgáltatásaival (pl. informatika, távközlés, pénzügyi és biztonsági szolgáltatások) felkészült az egyre összetettebb fogyasztói igények teljes körű, egy kézből történő kiszolgálására.