Back to top

Impresszum

A kiadásért felelős

Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium

Cím: 6100 Kiskunfélegyháza, Kossuth Lajos utca 34.
Telefon: +36 (76) 462 - 155
Fax: +36 (76) 560 - 120
E-mail: [email protected]

Tárhely szolgáltató

Perx Plus Kft.
6724 Szeged, Árvíz utca 22.
[email protected]

Egyes mellékletek megtekintéséhez PDF-megjelenítő alkalmazás szükséges (pl.: Adobe Acrobat Reader DC). Amennyiben ez nincs telepítve a számítógépére a következő weboldalról töltheti le ingyenesen: get.adobe.com/hu/reader

Jogi nyilatkozat, Szerzői jogok

A www.kiskunfelegyhaziszakkepzo.hu (továbbiakban: weboldal) oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, grafika, egyéb) a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium (továbbiakban: Kiadó) szellemi tulajdonát képezi. Ezen tartalmak tekintetében a Kiadó fenntart minden további feldolgozással és/vagy terjesztéssel kapcsolatos jogot. A Kiadó előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weblap egészének vagy részeinek feldolgozása és értékesítése.

A weboldal pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de azok időszerűségével, érvényességével, teljességével kapcsolatban, illetve a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A harmadik fél által működtetett weboldalakra mutató hivatkozások a weboldaltól teljesen független tartalmat hívnak elő, ezen hivatkozások aktuális működéséért, a rajtuk keresztül elérhető adatokért és információkért a Kiadó semmilyen felelősséget nem vállal.

A weboldal fenntartja a jogot, hogy a weboldal mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.